Romanian Aviation History

CUVANT INAINTE

Spre deosebire de alte website-uri cu tematica “aviatie”, roaviation.com abordeaza o tema diferita asupra tuturor tipurilor de aeronave care au apartinut si au facut parte din aviatia civila si militara romana.

Pe langa aceste subiecte de uz intern, website-ul roaviation.com expune istoria aparatelor de zbor la nivel mondial care au contribuit la progresul aviatiei in sine. Dorim sa expunem din istoria aviatiei subiecte ale unor aparate de zbor tratate pana acum, dar cu completari despre care nu s-a mai scris pana in prezent. Unele fotografii, o parte din arhiva proprie, sunt prelucrate atat personal cat si in colaborare cu firma Visuad Marketing SRL.

Aviatia Romana este in lume absenta la extrem de multe tipuri de aeronave si poze de profil expuse in carti si pe internet. De aceea, pe langa aceasta abordare diferita mentionata pana acum, vom expune in timp tipuri de aeronave care nu au zburat niciodata. In loc de epilog, doresc pe scurt sa exprim simpatia si multumirile tuturor colaboratorilor care m-au ajutat sa expun pe roaviation.com ce s-a omis pana acum in domeniul aviatiei romane.

ro_RORO
en_USEN ro_RORO